Soignering


Jeg udstiller mine avlskatte, for at vise jeg trods min alder forsøger at følge med tiden, og forsat arbejder på at forbedre typen.

Dog er det en noget større udfordring at udstille sine avlskatte, end det er at udstille kastrater, da løbetid,parring, drægtighed og perioder med babymisser ( hvor vi ikke udstiller, pgr.bl.a. smittefarer) giver mange begrænsninger og indsnævre det tidsinterval vores katte er i topkondition.

Her i huset vil opdrættet dog altid have 1.priortet , men for at udstille kræves det at kattene holdes velsoigneret i dagligdagen altså bliver børstet, friseret, får klippet negle, renset øre og er pæne omkring øjnene og kommer i bad når de trænger.


Dette kræver at jeg hver uge bruger ½ dag på kattene, det er ikke træls som vi siger i Vestjylland, det er hyggelig også for kattene, som ofte sider og venter på det bliver deres tur.

Har man kun et par katte er der jo ikke det samme behov for at få det sat i system, men en grundig børstning og frisering 1 x ugentlig,og et bad hver .5-10.uge ( variere meget fra kat til kat ) samt negleklip og øre rens hver 2-3. uge, og lad ALDRIG en Perser eller Exotic gå med løbeøjn,rens dem efter behov og dagligt hvis det er nødvendigt ?

Det kan jeg varmt anbefale !

Soignering                                                                      Hjem