Opdraet

Opdræt                                                                                      Hjem

Mit Stamnavn Amalia er opkaldt efter min Farmor,Vibkjen Augusta Amalie Elisabeth Andersen (født Thiemer ),jeg fik hendes 1, navn og brugte hendes tredie navn til mit opdræt. ( med ny stavemåde.)

Min Farmor var nemlig en rigtig katte original der daglig fodrede Grindsteds vilde katte hele hendes voksne liv.


Vore Katte er familiekatte i flere generationer, krydset med nye linier, for at opdatere/ forbedre typen, jeg har haft 2 hold mor/datter,samt far /datter og mor/søn, og passer på mine gamle sunde linier, ikke sådan  at forstå jeg vil beholde dem for mig selv, slet ikke men syntes bare de er værdifulde og vil gerne bevare dem.    

Regler :

Man har fra Fife og Felis Danica side opstillet nogle opdrætter regler for avl og stambogføring, som vi medlemmer er forpligtet til at overholde.

Enhver også ikke -medlemmer, der støder på regelbrud eller kritisable forhold hos opdrættere under FD, kan henvende sig til egen klub og indbringe sin klage.

Er klagen begrundet kan det udløse forskellige repisalier fra en advarsel til udelukkelse fra udstillinger,stambogsføring og ende med en ekslusion.

Denne mulighed har man ikke med de katterier, der ikke er medlem af en af de 4 hovedklubber, og derfor sælger uden stamtavle.

De handler helt og holdent ud fra egne moralbegreber !

OneWeb 2012 © Copyright