BDSM

BDSM – jeg ikke kunne side på min røv i flere dage

Jeg fik så mange piks i røven i BDSM leg.

BDSM leg er et nyt univers for mig, da jeg ikke har udforsket sexdating siden, af mig selv så meget. Derfor er jeg begyndt, at undersøge dette mørke og dystre univers, i jagten på seksuelle oplevelser.

Jeg oprettede en profil på adultsex.dating, i jagten på en master der kunne lære mig op i BDSM verden. Der gik ikke længe inden der var bid på min annonce, en mand i fyrrende skrev til mig.

Vi fik lavet en aftale den kommende weekend! Jeg skulle møde op ved ham, iført en latexkjole og lange sorte støvler. Jeg gjorde som jeg fik besked på af min herre, og troppede op ved ham om lørdagen.

Vi kommer ned i mandens kælder og der er alt fra gabestok, til kroge i loftet, samt en masse sexlegetøj. Jeg bliver bundet fast i gabestokken, og får en gagball i munden. Han løfter op i kjolen og piske let mine nøgne baller, med en ridepisk.

BDSM legen fortsætter med endnu mere piks i røven.

Jeg nyder smerten på mine baller og det gør mig total liderlig, min master udskifter pisken. Han begynder at give min røv en rigtig endefuld, med hans bare næver.

Efter lidt tid bliver jeg sluppet fri af gabestokken, og kan se mine baller i et spejl er knaldrøde. Min herre finder noget reb frem og bagbinder mig på en bænk, herefter knepper han mig bagfra mens jeg er bagbundet.

Liggende der helt hjælpeløs bliver jeg kun endnu mere liderlig, han banker sin pik op i min stramme røv. Alt imens min herre har fundet en monster dildo frem, han presser op i min våde fisse.

Slave tøsen kommer i en vild orgasme.

Imens jeg bliver kneppet i analt, og han knepper min fisse med en kæmpe dildo. Så går der ikke længe inden jeg kommer i en orgasme.

Med gagball og diverse pik og dildo i mine huller, kommer jeg i den vildeste og vådeste orgasme. Jeg sprøjter ud over hele gulvet, et vandrør der er utæt.

Jeg går derfra med en kæmpe tilfredsstillelse i kroppen, og en rød røv jeg ikke kunne side på i flere dage. Læs også om mit første blowjob.